Μια ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, είναι αυτή της Εκπαιδευτικού Ελένης Μπρίνια, μιας ξεχωριστής παρουσίας στο συνδυασμό «ΜΕΛΛΟΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» με επικεφαλής τον Στέλιο Μαμαλάκη, καθώς διακρίνεται για την επιστημοσύνη της, το ήθος, την σοβαρότητα και την εντιμότητά της σε όποιο χώρο έχει δραστηριοποιηθεί.

Με εφόδια την εμπειρία και τη γνώση μέσα από τη δική της διαδρομή στον στίβο της δημόσιας εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής, ήδη εδώ και χρόνια, στέκεται με σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και μάχεται για το καλό του, έχοντας ως αρχή ότι « το να νοιάζεσαι για τον διπλανό σου, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου».

Βασικοί στόχοι της είναι η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, η επιμόρφωση και συμμετοχή των νέων με δράσεις του Δήμου, η διαβίωση σε μία πόλη μέσα στο πράσινο, καθαρή κι ασφαλή για όλους.

Γεννήθηκε στην Αχαΐα με καταγωγή από τα Καλάβρυτα και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο από το 2005.  Είναι  μητέρα τεσσάρων ανήλικων τέκνων και σύζυγος του Θωμά Θεοδώρου, ελεύθερου επαγγελματία (Γερμανός Αλίμου).

Σπούδασε Ιστορία Αρχαιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Αγωγή (UNIC) και εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Φιλόλογος Γενικής και Ειδικής Αγωγής. Αυτή την περίοδο εκπονεί το δεύτερο μεταπτυχιακό της στις Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών στο τμήμα Γεωλογίας του ΕΚΠΑ.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ιστορίας (ΕΚΠΑ), Ειδικής Αγωγής (Παν. Θεσσαλίας, ΚΕΑΤ/Braille/Νοηματική), Κινηματογραφικού Γραμματισμού, Φωτο-ιστορίας (Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων/Αριστοτέλειο Παν.), Εκπαιδευτικού Δράματος και Εμψύχωσης Ομάδων (Εφηβική Σκηνή Εθνικού).

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία επιμορφώσεις στα Νέα Προγράμματα Σπουδών, στην Εισαγωγική Επιμόρφωση, στις Δεξιότητες, στο Β1 Επιπέδου ΤΠΕ (ΙΕΠ) και στην Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση (Παν. Πελοποννήσου).

Στο χώρο του σχολείου έχει υλοποιήσει δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο ένα πιο δημοκρατικό και συμπεριληπτικό σχολείο, όπου ενθαρρύνεται η μαθητική πρωτοβουλία, καλλιεργείται ο δημοκρατικός διάλογος και προωθείται η ευημερία και η ισότητα όλων των μαθητών στην εκπαίδευση.

Με αίσθημα ευθύνης και τιμής αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Στέλιου Μαμαλάκη, τον οποίο εμπιστεύεται και εκτιμά  απεριόριστα. Ο λόγος που την ώθησε σε αυτή την απόφαση είναι η διάθεσή της να προσφέρει ανιδιοτελώς στον δήμο Αγίου Δημητρίου στον χώρο της παιδείας και του πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ