Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Γενική Δ/νση Σπουδών Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία)υλοποιούν εκπαιδευτικό  πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές/τριες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που έγινε αποδεκτό για το Σχολικό έτος 2019-2020, με την επισήμανση της ανάγκης συνέργειας και ενεργού συμμετοχής κατά την παρουσίαση των διδασκόντων /-ουσών όταν πρόκειται για παρουσιάσεις σε τμήματα της Α/θμιας Εκπαίδευσης.

Επιπλέον, απαιτείται η διασφάλιση των κατωτέρω:

1. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών να είναι προαιρετική, αν η παρουσίαση δεν γίνεται στο πλαίσιο αντίστοιχου μαθήματος.

2. Η παρουσία του εκπαιδευτικού της τάξης είναι απαραίτητη κατά την υλοποίηση του προγράμματος.

3. Η υλοποίηση να γίνεται ύστερα από την ενημέρωση και σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων κάθε σχολείου, και αφού επιλεγεί/-ούν από τα προτεινόμενα αυτή/-ές η/οι παρουσίαση/- ιάσεις που αντιστοιχούν στις διδακτικές ανάγκες των τμημάτων.

Τα σχολεία που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών παρουσιάσεων θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email: administration@ecorec.gr της οικολογικής εταιρείας ανακύκλωσης.

Υπεύθυνος  συντονιστής του προγράμματος είναι ο κ. Σταύρος Καραγιάννης τηλ.210-8224481.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ