Εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στα συνδικαλιστικά  τους όργανα  είχαν οι γιατροί ΠΦΥ Αττικής (Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Αττικής) την Κυριακή και Δευτέρα 20 και 21 Οκτωβρίου 2019.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ και είχαν μεγάλη συμμετοχή.

Στην διαδικασία συμμετείχε και ο χειρούργος, υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Χρήστος Πρεκετές,  ο οποίος τιμήθηκε με την ψήφο εκατοντάδων συναδέλφων του οι οποίοι τον εξέλεξαν όχι μόνο στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και στην Ομοσπονδία της ΠΦΥ.

Αναφερόμενος στην εκλογή του, ο ίδιος δήλωσε:

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο στους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στην Ομοσπονδία των Ιατρών της ΠΦΥ. Μα πρώτιστα θερμές ευχαριστίες στην Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Ιατρών ΠΦΥ Αττικής κα Β. Ανεμοδουρά για την τιμητική της πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της. Καλές διεκδικήσεις.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ