Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλίμου και ο Τομέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων διοργανώνουν αύριο μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και ώρα 7.30 μ.μ. στο δημοτικό θέατρο «Κάρολος Κουν», (Υψηλάντου & Θησείου). Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού εκδήλωση για την Ημέρα των Δικαιωμάτων της Γυναίκας.

Κεντρικές Ομιλήτριες η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, αρμόδια για θέματα ένταξης, κ. Σοφία Βούλτεψη και η Βουλευτής και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για την Ισότητα, τη Νεολαία και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, κ. Άννα Καραμανλή.

Χαιρετισμό με αναφορά στην ενδοοικογενειακή βία, θα απευθύνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος πριν τρεις περίπου μήνες εγκαινίασε το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας, που ιδρύθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αλίμου, και σίγουρα θα έχει ήδη αρκετά στοιχεία να αναφέρει από την μέχρι τώρα λειτουργία του.

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, θα στείλει από τις Βρυξέλες η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά τα μέλη του Διεθνούς Σχήματος Μουσικής Δωματίου ‘Amberlink Ensemble’. Η διακεκριμένη πιανίστρια Stacy Koulouris και ο φλαουτίστας σολίστ της Φιλαρμονικής του Πειραιά κ. Νικόλαος Χαλκιάς με την άρτια τεχνική τους, θα αποδώσουν γνωστά κλασσικά κομμάτια για το κοινό.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι τιμής ένεκεν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank κ.Τάσος Γκιάτης και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Αδαμόπουλος, με αφορμή την Υπογραφή την 3η Μαρτίου 2022 με τη Διοίκηση της Τράπεζας, της Πρώτης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε χώρο επιχείρησης, για την αντιμετώπιση της βίας, της παρενόχλησης, του εκφοβισμού και των Διακρίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ