Εγκαινιάστηκε το συγκρότημα κτιρίων «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» της Σχολής Ευελπίδων

Τελετή εγκαινίων της νέας πτέρυγας  «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

Στην τελετή παρέστησαν η Α.Ε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) κ. Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Μπλούμης, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού & Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος κ. Αντώνιος Νομικός, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, ο Δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κ. Γεώργιος Αγουρίδης και ο σύμβουλος ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» πρέσβης κ. Βασίλειος Κασκαρέλης.

Η ανακαίνιση χαιρετίστηκε από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος επισήμανε ότι συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση των υποδομών διαβίωσης των Ευελπίδων, παρέχοντας τους τις ιδανικές συνθήκες για την προπαρασκευή τους, ως μελλοντικοί ηγήτορες του Στρατεύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ