Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», το ΕΔΔΥΠΠΥ και την Περιφέρεια Αττικής εγκαινιάζει την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στις 11:00 πμ στον χώρο των ιατρείων του δήμου (Αλεξιουπόλεως,27, Αργυρούπολη) το τοπικό κέντρο εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Το κέντρο θα αποτελέσει έναν ακόμη κρίκο αλυσίδας συνεργαζόμενων κέντρων του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για όλη την Ελλάδα.

Σκοπός ίδρυσης του κέντρου θα είναι η αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας, δίνοντας έτσι ελπίδα ζωής σε όλους μας και κυρίως στα μικρά παιδιά που ζητούν την βοήθεια μας περισσότερο.

Η ανεύρεση συμβατού, μη συγγενή δότη με ασθενή είναι δύσκολη, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των εθελοντών δοτών.

Στα εγκαίνια θα υπάρξει ενημέρωση από τον επιστημονικό υπεύθυνο του συλλόγου κ/ο Στέλιο Γραφάκο για την έναρξη λειτουργίας του κέντρου, το πρώτο στα νότια προάστια της Αθήνας και για τη σημασία της ανώτερης αυτής ανθρώπινης πράξης, της δωρεάς μυελού των οστών.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής κ/ος Γιώργος Πατούλης.

Η τελετή των εγκαινίων της τοπικής δομής θα γίνει στις 11:00πμ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ