Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος  εγκαινίασε την Πέμπτη 21 Μαρτίου, την νέα δομή για το Α ΚΑΠΗ του Δήμου μας που πήρε το όνομα της αείμνηστης Καλλιθεάτισας Σοφίας Παπαδοπούλου.

Την τελετή παρακολούθησε πλήθος κόσμου μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ενώ ο Δήμαρχος Καλλιθέας μεταξύ άλλων δήλωσε:


«Σήμερα είναι μια πολύ ευχάριστη ημέρα για όλους μας και είναι για δύο λόγους. Γιατί εγκαινιάζουμε τη νέα δομή για το πρώτο ΚΑΠΗ μας και γιατί του δίνουμε το όνομα της αείμνηστης Σοφίας Παπαδοπούλου. Πρέπει η ζωή της να γίνει παράδειγμα και για τις επόμενες γενιές. Έφυγε πλήρης ημερών ,με όλη την σημασία του όρου και εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη της στην πόλη μας. Γιατί πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα στις επόμενες γενιές. Η Καλλιθέα χρειάζεται ανθρώπους που να έχουν εμπνευστεί από την στάση της Σοφίας. Είχα δηλώσει ότι θα πράξω αυτά που χρειάζονται για να μείνει η μνήμη της ζωντανή.
Σήμερα κάνω πράξη την υπόσχεσή μου στην Σοφία αλλά και στην πόλη»


Στην συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη δέηση και η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κα Αννα Γιανακού – Πάσχου μαζί με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων. Οι νέοι χώροι του Α ΚΑΠΗ περιλαμβάνουν, εκτός από το εντευκτήριο, αίθουσα Κοινωνικής Υπηρεσίας και αίθουσα Εργοθεραπευτηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ