Η ομάδα που τρέχει το Vale_wheelsproject2006 δώρισε το πρωί του Σαββάτου 16 Απριλίου, τρία αναπηρικά αμαξίδια στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα αποτελείται απο τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αγίου Δημητρίου για τα θέματα διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων και Αντιδήμαρχο, Γιάννη Παναγόπουλο, την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, την τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, τον Αντιδήμαρχο Π. Φαλήρου Κωνσταντίνο Χαρδαβέλα, τον δικηγόρο Σίμο Χριστοφάκη και τον πυγμάχο Στέλιο Παπαδόπουλο.

O Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Κωνσταντίνος Χαρδαβέλας που συμμετέχει στην δράση

Η ομάδα θα δωρίζει δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια για τα σκυλάκια σε διάφορους δήμους της Αττικής και η αρχή έγινε με τον γειτονικό μας Άγιο Δημήτριο.

Η Δήμαρχος της πόλης, Μαρία Ανδρούτσου, δήλωσε:

Μαζί με το συνεργάτη Γιάννη Παναγόπουλο, εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων είχαμε σήμερα το πρωί τη χαρά να αποδεχτούμε τη συγκινητική προσφορά τριών αναπηρικών αμαξιδίων για σκύλους, από την ομάδα που “τρέχει” το αξιοθαύμαστο Vale_wheelsproject2006.

Ο στόχος της ομάδας είναι συγκινητικός: δωρίζουν αναπηρικά αμαξίδια σε Δήμους, φιλοζωϊκές ομάδες και οργανώσεις, για να μη μείνει κανένα ζωάκι με αναπηρία χωρίς πρόσβαση στις βόλτες του, στην κανονική ζωή και τη χαρά!

Η ομάδα του Vale_wheelsproject2006 αποτελείται από την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, την τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, τον αντιδήμαρχο Π. Φαλήρου, Κωνσταντίνο Χαρδαβέλα, το δικηγόρο, Σίμο Χριστοφάκη και τον επαγγελματία πυγμάχο, Στέλιο Παπαδόπουλο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου τόσο για τη δωρεά, αλλά και για την πρωτοβουλία αυτής της ομάδας, που παλεύει να ξαναδώσει ζωή στα σκυλάκια με αναπηρία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ