΄Εχοντας ήδη διανύσει παραπάνω από το μισό της τετραετούς θητείας της κυβέρνησης, το ενδιαφέρον των πολιτών για τις επόμενες εκλογές  και σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες στον Νότιο Τομέα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο ημέρα με την ημέρα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται εύλογα στο ερώτημα ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας σ’ αυτόν τον εκλογικό τομέα. 

Κάτω από την περιρρέουσα φημολογία για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες παρά το γεγονός ότι διαψεύδεται κατηγορηματικά σε κάθε ευκαιρία από τον πρωθυπουργό, έκδηλο είναι το ενδιαφέρον και για τις προθέσεις του Διονύση Χατζηδάκη, ενός προσώπου που βρίσκεται στο δημόσιο βίο επί είκοσι σχεδόν χρόνια (17 χρόνια ως δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και από το 2019 ως βουλευτής), αν θα είναι δηλαδή και πάλι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, αφού φήμες τον ήθελαν να αποσύρεται.

Διονύσης Χατζηδάκης: Θα είμαι και πάλι υποψήφιος 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο vimaonline.gr ο Διονύσης Χατζηδάκης θα είναι και πάλι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε γίνουν. 

Όπως είπε, το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο χρόνο της δημαρχιακής του θητείας,  έχει ξεπεραστεί εντελώς, κι έτσι είναι και πάλι έτοιμος να ριχτεί στην εκλογική μάχη. 

Στη μέχρι σήμερα θητεία του στην Ελληνική Βουλή έχει καταγράψει σημαντικές παρεμβάσεις και τοποθετήσεις οι οποίες συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν θετικά. 

Μία από τις τελευταίες του πρωτοβουλίες η οποία είχε θετική ανταπόκριση από την κυβέρνηση ήταν η εισήγησή του για την απαλλαγή  από κάθε φόρο των πτητικών και καταδυτικών επιδομάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής αναφέρθηκε στον εισηγητή  Διονύση Χατζηδάκη τον οποίο και ευχαρίστησε ξεχωριστά. 


πηγή: vimaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ