Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι ένας από τους 66 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής που  βρίσκεται σε μια κομβική θέση του μητροπολιτικού οδικού δικτύου και αποτελεί έναν πόλο υπέρ τοπικής σημασίας στη Νότια Αθήνα. Το Σ.Β.Α.Κ. αντιμετωπίζει τα ζητήματα της αστικής κινητικότητας σε συνάρτηση με τις χρήσεις γης, το αστικό πράσινο, την οργάνωση των οικονομικών δραστηριοτήτων, τις αστικές υποδομές, τη ενεργειακή απόδοση της πόλης, καθώς και την καθημερινότητα των κατοίκων, των εργαζομένων και των επισκεπτών. Ταυτόχρονα δίνει έμφαση σε ζητήματα ασφάλειας, πρόσβασης σε εμπορεύματα και υπηρεσίες, αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και του θορύβου, μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και της κατανάλωσης ενέργειας και άμβλυνσης των συγκρούσεων των χρήσεων γης.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 , στην Αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, διοργανώνεταιΔημόσια Διαβούλευση για την διαμόρφωση των τελικών μέτρων παρέμβασης του ΣΒΑΚ Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν τρία εναλλακτικά σενάρια προτάσεων όπου περιγράφονται μέτρα και παρεμβάσεις για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στον Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ