Ημερίδα εκπαίδευσης, στην μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ΚΑΡΠΑ, ενημέρωσης για θέματα διατροφής, αυτοάμυνας και παρουσίαση των τελευταίων τάσεων στην ενδυνάμωση fitness, διοργανώνει η διακεκριμένη προπονήτρια και πρωταθλήτρια Ελλάδας Νεκταρία Τσαλαβούτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου,  το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του «Πολυχώρου» του Δημαρχείου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος).

Η εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ θα πραγματοποιηθεί από διασώστες της οργάνωσης «Lifeguard Hellas», τα θέματα διατροφής, θα αναπτυχθούν από τον κλινικό διατροφολόγο και διαιτολόγο Κωσταντίνο Χαρδαβέλλα, το πρόγραμμα αυτοάμυνας θα αναπτύξει ο master πολεμικών τεχνών Θάνος Φωτακάκης, ενώ την παρουσίαση των σύγχρονων τάσεων στην ενδυνάμωση fitness, μέσω των προγραμμάτων UBOUND, FACTOR F, PILATES, FIGHT DO, θα πραγματοποιήσει ο Επαμεινώντας Κώνστας.

Όλα τα προγράμματα θα παρουσιαστούν με πρόσκληση και συμμετοχή των συμμετεχόντων, ενισχύοντας την διαδραστική δυναμική της ημερίδας.

Η συμμετοχή του κοινού θα είναι ελεύθερη, ενώ στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης της ημερίδας. Συστήνεται αθλητική ενδυμασία.

Την ημερίδα συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, με τη συνεργασία του Προέδρου του ΠΟ.Α.ΚΕ. Μιχάλη Κουμεντάκου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ