Δήμος Γλυφάδας: Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες

Ο Δήμος Γλυφάδας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τους μαθητές των σχολείων μας που έχουν ανάγκη. 

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών (τσάντες, σπιράλ τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κηρομπογιές, στυλό, κασετίνες, κλπ.) πραγματοποιείται από σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Ποσειδώνος & Σάκη Καράγιωργα) από 10 π.μ. – 3 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Θερμή παράκληση όλα τα σχολικά είδη να είναι καινούργια και όχι χρησιμοποιημένα. 

Κάλεσμα στους φορείς, τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να ανταποκριθούν σε αυτή την πρωτοβουλία και να στηρίξουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη, απηύθυνε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, τονίζοντας ότι «όλοι μαζί φτιάχνουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους και πρώτα απ΄ όλα για τα παιδιά μας».  

«Για μια ακόμη χρονιά βγαίνουμε όλοι μπροστά, συμμετέχουμε ενεργά, έτσι ώστε να μην μείνει και φέτος κανένα παιδί χωρίς γεμάτη σχολική τσάντα», δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας, Σοφία Βλαχάκη. 

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας στους μαθητές που τα χρειάζονται και στις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών από τις 16 ως τις 20 Σεπτεμβρίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν περισσότερες από 2.000 σχολικές τσάντες γεμάτες με γραφική ύλη σε μαθητές της Γλυφάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ