Στόχος ληστών έγινε ακόμη ένα κοσμηματοπωλείο, αυτή τη φορά στην οδό Μακρυγιάννη στη Δάφνη. Άγνωστοι «μπούκαραν» τα ξημερώματα της Τρίτης (24.12.2019) και άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Τους δράστες δεν πτόησε το δέντρο που είναι μπροστά στο κοσμηματοπωλείο και το οποίο σε συνδυασμό με ένα πεζούλι κάνουν στενό το πέρασμα προς το μαγαζί. Δεν τους πτόησαν ούτε τα κολονάκια στο πεζοδρόμιο και ο κάδος των σκουπιδιών.

Τέσσερις φορές έπεσαν οι δράστες πάνω στη βιτρίνα του μαγαζιού για να καταφέρουν να ρίξουν το ρολό και τη τζαμαρία. Και αφού τα κατάφεραν, το πέρασμα που άνοιξαν ήταν σχετικά μικρό. Και τους χάλασε τα… σχέδια να βάλουν τα κλοπιμαία σε ένα πλαστικό ράφι ψυγείου που είχαν μαζί τους, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, για να βάλουν μέσα όσα επρόκειτο να πάρουν.

Αλλά ούτε αυτή η «δυσκολία» τους πτόησε. Πήραν με τα χέρια τους ρολόγια και κοσμήματα, έσπασαν τις βιτρίνες μέσα στο κοσμηματοπωλείο με τα μεταλλικά καπάκια της ΕΥΔΑΠ που βρήκαν στο πεζοδρόμιο και αφού άρπαξαν όσα μπορούσαν, έφυγαν από το σημείο και άφησαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν ως πολιορκητικό κριό με τη μηχανή αναμμένη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ