Εντός του 2023, πιθανότατα μέσα στο πρώτο τρίμηνο, θα ξεκινήσει η λειτουργία του πολυαναμενόμενου One & Only Aesthesis στη Γλυφάδα, στο project που ‘’τρέχει’’ αυτή την περίοδο η Grivalia Hospitality για την αναβίωση των παλιών ‘’Αστεριών’’ και τη μετατροπή τους σε πεντάστερο προορισμό τουρισμού πολυτελείας.

Για την πορεία των έργων της εταιρείας μίλησε την Τετάρτη στο συνέδριο Prodexpo North για την αγορά ακινήτων της συμπρωτεύουσας η Ναταλία Στράφτη, managing partner operations της Grivalia Management, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στο επίσης πολυαναμενόμενο -στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά- ‘’On Residence’’ για την αναβίωση του εμβληματικού ‘’Ολυμπος Νάουσα’’ και τη μετατροπή του σε πεντάστερη μονάδα με το ιστορικό εστιατόριο στο ισόγειο, η χρήση του οποίου μάλιστα είναι διατηρητέα ως εστιατόριο.

Συνολικά η Grivalia Ηospitality διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο 6 premium τουριστικών ακινήτων αξίας 400 εκατ. ευρώ, νούμερο που θα διπλασιαστεί με την ολοκλήρωση των επενδύσεων που είναι αυτή την στιγμή σε εξέλιξη και περιλαμβάνουν το νέο μεταξύ άλλών, το νέο ξενοδοχείο 38 κλειδιών στην Πάρο και το One & Only Aesthesis.

Όπως ανέφερε η κυρία Στράφτη, ειδικά για το One & Only Αesthesis, «το έργο είναι στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2023».

Πριν ακόμη ανοίξει το ξενοδοχείο στη Γλυφάδα έχει συμπεριληφθεί στις λίστες με τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία από διεθνή μέσα ενημέρωσης δεδομένου «ότι προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό: βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και σε αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη, ενώ εμπνέει την αρμονία και την γαλήνη ενός παραθαλάσσιου προορισμού και δίνει την αίσθηση ενός ιδιωτικού νησιού.

Τα 127 δωμάτια αποτίουν φόρο τιμής στο σύγχρονο σχεδιασμό των μέσων του προηγούμενου αιώνα με πραγματικό πρωταγωνιστή την θέα προς τον Σαρωνικό.


πηγή: NEWMONEY.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ