Ξεκίνησε χθες η ανάπλαση της παραλίας στη Γλυφάδας.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, σε ανάρτησή του, το πρώτο κομμάτι της ανάπλασης θα είναι από τον ΑΝΟΓ έως τα Αστέρια Γλυφάδας και στο σημείο θα δημιουργηθεί ένας πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος.

Η ανακοίνωση:

Ξεκινήσαμε !

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας, ένα έργο που ονειρεύονταν γενιές Γλυφαδιωτών, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά.

Μετά από χρόνια μελετών, συζητήσεων και διαβουλεύσεων, εγκρίσεων και αποφάσεων, η ανάπλαση ξεκινά και οι πρώτες μπουλντόζες ήδη έπιασαν δουλειά για να ανοίξουν το χώρο (στο πρώτο κομμάτι υλοποίησης, από τον ΑΝΟΓ μέχρι τα Αστέρια) που θα δημιουργηθεί ο πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος.

Tους επόμενους μήνες, θα βλέπετε αυτό που τόσες δεκαετίες ονειρευόμασταν, ένα έργο πνοής, να γίνεται βήμα βήμα πραγματικότητα.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα αλλάζει με έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ