Στη γνωστοποίηση της είδησης σχετικά με τη δημιουργία σύντομα δύο νέων πρότυπων υποδομών για παιδιά, σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, γνωστοποίησε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, μετά την παραχώρηση από το υπουργείο Εργασίας οικοπέδου έκτασης 3.000 τ.μ. (στη συμβολή των οδών Πανδώρας & Οινόης), το οποίο παρέμενε αναξιοποίητο επί δεκαετίες, δρομολογείται στο συγκεκριμένο χώρο η δημιουργία ενός νέου πρότυπου παιδικού σταθμού και ενός ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης) για παιδιά ΑμεΑ, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

«Ευχαριστούμε θερμά την υφυπουργό Εργασίας, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, με την οποία συναντηθήκαμε την Τετάρτη και συζητήσαμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης και την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου», ανέφερε οδήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάουκαι πρόσθεσε: «Η υφυπουργός στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια αυτή, χάρη σε εκείνη ολοκληρώθηκε τόσο άμεσα η διαδικασία και απέδειξε και πάλι ότι έχει γνήσιο ενδιαφέρον για τα μικρά παιδιά και τις ανάγκες τους. Βάζουμε άμεσα μπροστά τις μελέτες και όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για να τρέξει γρήγορα το έργο της κατασκευής του παιδικού σταθμού και του ΚΔΑΠ. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ