Μία ενιαία διαδρομή περιπάτου και ποδηλάτου ετοιμάζει ο Δήμος Γλυφάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου, φτιάχνονται νέα κομμάτια πεζοδρόμων και νέων υποδομών και τα ενώνουν με τα υφιστάμενα, ώστε να δημιουργηθεί μία ενιαία διαδρομή από τα σύνορα της πόλης με την Αργυρούπολη έως και την Αιξωνή που έχει δημιουργηθεί το όμορφο ” μπαλκόνι¨.

Επιπλέον, κατασκευάζεται από την αρχή νέος πεζόδρομος, τοποθετούνται φωτιστικά LED και φυτεύονται εκατοντάδες νέα δέντρα.

Η ανακοίνωση:

Μία ακόμα βασική μας δέσμευση, ένα έργο πνοής, γίνεται σταδιακά πραγματικότητα:

Η πιο ωραία βόλτα, περιμετρικά του Υμηττού μας !

Από τα όρια της πόλης μας με την Αργυρούπολη μέχρι τα όρια με τη Βούλα.

Φτιάχνουμε νέα κομμάτια πεζοδρόμων και νέων υποδομών εκεί που δεν υπάρχουν, τα ενώνουμε με τα υφιστάμενα και δημιουργούμε βήμα βήμα μια ενιαία διαδρομή περιπάτου, ποδηλάτου και αναψυχής.

Πάνω από όλα, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής για όλους τους κατοίκους.

Τα έργα που βλέπετε είναι σε εξέλιξη στην αρχή της Αγίου Νεκταρίου, στα όρια της πόλης μας με την Αργυρούπολη.

Κατασκευάζουμε από την αρχή νέο πεζόδρομο με τα πλέον σύγχρονα υλικά, βάζουμε φώτα LED τελευταίας γενιάς, φυτεύουμε εκατοντάδες καινούργια δέντρα.

Τα έργα θα συνεχιστούν και θα φτάσουν στην άλλη άκρη της πόλης μας, στην Αιξωνή, όπου ήδη έχουμε δημιουργήσει το υπέροχο και γνωστό σε όλους πλέον «μπαλκόνι», μαζί με την ανάπλαση στους γύρω δρόμους.

Με την ολοκλήρωση του συνόλου αυτών των παρεμβάσεων, η πόλη μας στους πρόποδες του Υμηττού θα αλλάξει όψη και θα αναδειχθούν οι σπάνιες ομορφιές της, από τη θάλασσα μέχρι τώρα και το βουνό.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ