Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα το ποδοσφαιρικό τουρνουά αγάπης για τη Μυρτώ και για τη στήριξη των αδύναμων οικογενειών του Δήμου. Πολιτικοί, αθλητές, καλλιτέχνες, σύλλογοι, φορείς και πάρα πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης έδωσαν το «παρών», ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως «όταν ενώνουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε».

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή και Κωνσταντίνος Κυρανάκης, οι Αντιδήμαρχοι Περικλής Δορκοφίκης -που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης- Γιώργος Αγγελόπουλος, Άννυ Καυκά, Δάφνη Χαρίση-Μπίλια και Γιάννης Παπάς, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Ντάνος και πολύ γνωστοί αθλητές, όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Βασίλης Τσιάρτας έδωσαν με την παρουσία τους χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Γλυφάδας, ενώ η αγορά του βιβλίου με την ιστορία της Μυρτούς ενισχύει τον αγώνα της οικογένειας για να συνεχίσει το 22χρονο κορίτσι τις θεραπείες του στο εξωτερικό.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ