Στις 14 Φεβρουαρίου 2020, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλαβε χώρα η 10η Ημερίδα Ψηφιακής Παιδείας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά & τους εφήβους «Το ταξίδι του Αριάδνη συνεχίζεται…», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, απονεμήθηκαν διακρίσεις στους διοργανωτές φορείς των Ακαδημιών Γονέων. Το Δήμο Αγίου Δημητρίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Πάνος Μπαντούνας και η Κοινωνική Λειτουργός Μαρία Μπουρτζινάκου, υπεύθυνη για τις Ακαδημίες Γονέων, που παρέλαβαν έπαθλο για την υλοποίηση του προγράμματος «Από Το Α έως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς 2019 -2020.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» και τον Επιστημονικό Οργανισμό «ΜΑΖΙ για την Εφηβική Υγεία», με τη συνεργασία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SELMA και της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ