Η  Περιφέρεια Αττικής και η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία πραγματοποίησαν στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εκδήλωση , που ήταν αφιερωμένη στην Προστασία των Ζώων.

Επίσημη προσκεκλημένη ήταν η ΕΛ.ΑΣ. όπου και πραγματοποιήθηκε βράβευση αστυνομικών υπαλλήλων για τη φιλοζωία τους με μουσική συνοδεία από την Μαρία Ρεμπούτσικα στο βιολί και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη στο πιάνο.

Ανάμεσα στους βραβευμένους ήταν και ο Ανθυπαστυνόμος στο ΑΤ Δάφνης – Yμηττού  , Βασίλης Κωσταράς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Παιανίας σε διδασκαλία του  Γιώργου Κωνσταντινίδη και με  την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ , καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού . Επίσης συμμετείχε και η ομάδα Sapt Hellas όπου με εισηγήτριες τις Χριστίνα Οικονόμου και Αθηνά Παπάζογλου αναφέρθηκαν στους τρόπους επικοινωνίας και γνωριμίας με σκύλους .

Τέλος η σεναριογράφος και ηθοποιός Άννα Ανδριανού και ο ηθοποιός  Κωνσταντίνος Λάγκος απήγγειλαν ποίηση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η  Σκιαδοπούλου Γεωργία & η  Δεμενεοπούλου Ελένη , μέλη της Πενταμελούς Επιτροπής παρακολούθησης του Προγράμματος για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς &  προστασίας των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ