Εκδήλωση με θέμα “Πόλεμος στην Ουκρανία και Γεωπολιτικές Εξελίξεις” οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. 

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου και της Εξωτερικής Πολιτικής Άγγελος Συρίγος και ο βουλευτής του Βορείου Τομέα της Ν.Δ. καθητητής Διεθνών Σχέσεων Δημήτρης Καιρίδης. 

Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Πέτρος Κασιμάτης. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και συμμετοχή περισσοτέρων των τριακόσιων ατόμων. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Βουλευτής της Αν. Αττικής Οικονόμου Βασίλης,  ο Βουλευτής Μεσσηνίας ΜίλτοςΧρυσομάλλης, ο Νίκος Πέππας, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Δημήτρης Γεωργιάκος, Βίκυ Σφήκα, Μαίρη Κανέλλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Διονύσης Γεωργουλόπουλος, ο Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Αττικής Νέας Δημοκρατίας Λεωνίδας Πιλιλίτσης, η Πρόεδρος ΔΕΕΠ Βορείου & Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, η Ά επιλαχούσα Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βάσω Κόλλια η Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Λαυριού Ιωάννα Κουλουβράκη, η Τομεάρχης Νοτίου Τομέα ΝΔ Μαριάννα Μαυραγάνη, καθώς και πολλά κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ