Οι Δημότες της Ηλιούπολης πλέον θα αποκτούν εύκολα και γρήγορα πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ, ενώ σταδιακά θα δοθεί και για τα υπόλοιπα πιστοποιητικά ανάλογη  δυνατότητα.

Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου και στο  http://www.ilioupoli.gr/services/citycertify , θα γίνεται ηλεκτρονική αίτηση με τη χρήση των κωδικών taxisnet ενώ στη συνέχεια το πιστοποιητικό θα αναρτάται στο λογαριασμό του Δημότη, από όπου θα μπορεί να το «κατεβάσει» στον υπολογιστή του, να το εκτυπώσει ή να το προωθήσει εκεί που πρέπει, χωρίς να χρειαστεί να έρθει αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο ή στο ΚΕΠ.


Με την νέα εφαρμογή, μέσα στις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα και η ταχύτητα της από απόσταση εξυπηρέτησης του πολίτη και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναβάθμιση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Δήμο Ηλιούπολης.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της συγκεκριμένης νέας διευκόλυνσης προς τους Δημότες, συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτης Βιδάλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ