Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της πρώτης εγκατάστασης της πρώτης διάταξης για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα, την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ., στην παραλία Αλίμου – στάση τραμ «ΚΑΛΑΜΑΚΙ», έναντι Λ. Ποσειδώνος 40.

Η διάταξη τοποθετήθηκε στο πλαίσιο του υποέργου «Ανάπτυξη ολοκληρωμένης υποδομής για τη φιλοξενία ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) στις παραλίες του Δήμου Αλίμου» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης – Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ – ΕΠΑνΕκ 2014 -2020 – ΕΣΠΑ 2014 -2020.

Το συνολικό έργο υλοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών του Πρωθυπουργού.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & Ταμείου Συνοχής Ευγενία Φωτονιάτα, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλας.

Θα παρευρεθούν επίσης o Προϊστάμενος Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών Πρωθυπουργού Σταύρος Παναγιωτίδης και ο Χαράλαμπος Χριστόπουλος, Υπεύθυνος Παρακολούθησης του Συντονιστικού Μηχανισμού για την Αναπηρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ