Θετικά εξελίσσονται για τη φετινή χρονιά οι κρατήσεις για το συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνουσα Σύμβουλο της «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης» Πέννυ Ζαγλαρίδου.

«Επί του παρόντος, βλέπουμε τη συνολική εικόνα των κρατήσεων αυξημένη κατά 4% από εκείνη του προηγούμενου έτους», σημειώνει η κα Ζαγλαρίδου και προσθέτει ότι οι επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο ηγούνται των κρατήσεων αυτή τη στιγμή. Όπως εξηγεί, «υπάρχει μεγάλη ζήτηση από κύριες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ και η Μέση Ανατολή. Κάθε φορά που αυτές οι χώρες κάνουν ανακοινώσεις για χαλάρωση των απαγορευτικών ταξιδιωτικών μέτρων, βλέπουμε και αυξημένη εισροή κρατήσεων».

Η κα Ζαγλαρίδου εκφράζει ακόμη την αισιοδοξία της για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν καθώς «ήδη πέρυσι, εν μέσω της πανδημίας, τα θετικά αποτελέσματα της καλής φήμης της Ελλάδας και της ανακοίνωσης των προστατευτικών μέτρων, που είχαν ληφθεί από τη Four Seasons και από όλες τις επιχειρηματικές μονάδες του Αστέρα, δηλαδή Matsuhisa Athens, Beefbar, Privilege και η φημισμένη παράλια του Αστέρα, έφεραν θετικά αποτελέσματα το καλοκαίρι του 2020».

Ιδιαίτερη σημασία έχει η επισήμανση της κας Ζαγλαρίδου ότι «το luxury segment του τουρισμού, που αδιαπραγμάτευτα είναι και ο πυρήνας του Αστέρα, δεν έχει πληγεί τόσο δραστικά από την πανδημία. Όχι τουλάχιστον όπως η πλειονότητα των τουριστικών και επισιτιστικών επιχειρήσεων». Δεν έγινε πέρυσι και η ίδια πιστεύει ότι δεν θα γίνει και φέτος. Ωστόσο βάζει μία άλλη παράμετρο αναφορικά με τον ανταγωνισμό.

Όπως εξηγεί, «το luxury segment του τουρισμού δεν θα έχει μόνο προορισμό την Ελλάδα. Εκεί είναι και το δικό μας στοίχημα στον Αστέρα. Να πείσουμε και να αποδείξουμε ότι η χώρα μας αποτελεί ανταγωνιστική επιλογή. Να απαντήσουμε σε αυτή τη συνθήκη αναλαμβάνοντας και την ευθύνη, αν θέλετε, της ιστορίας μας όχι μόνο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολύ απαιτητικών επισκεπτών του παγκόσμιου luxury segment, αλλά να τις ξεπεράσουμε σε κάθε επίπεδο. Kι αυτό ο Αστέρας μπορεί να το κάνει, ως σύγχρονος high end προορισμός, απαράμιλλης ομορφιάς και υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης», υπογραμμίζει η κα Ζαγλαρίδου.

Ερωτώμενη η κα Ζαγλαρίδου για το σχέδιο της πώλησης κατοικιών σημειώνει ότι «το ενδιαφέρον πραγματικά παραμένει ζωηρό καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη πολλαπλές συζητήσεις από διάφορες αφετηρίες. Αυτό μας δίνει και τη σιγουριά ότι η δυναμική προοπτική που διαπιστώνουμε, θα φέρει θετικές εξελίξεις».

Τέλος, για την επένδυση στη Μαρίνα του Αστέρα, η κα Ζαγλαρίδου σημειώνει ότι «οι επενδύσεις μας βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλά επίπεδα. Η μαρίνα είναι για μας ένα εξαιρετικής σημασίας έργο, που προχωράμε με ενθουσιασμό γιατί πιστεύουμε στη διαφορά που θα κάνει τόσο για τον όμιλό μας όσο και για όλη την περιοχή. Η αναδιαμόρφωσή της συνολικά και η διαδικασία αναβάθμισης έχουν στόχο η Astir Marina να διατηρήσει την πρωτιά της ως μιας υπερσύγχρονης μαρίνας της χώρας μας και στη νέα της εποχή».

Πηγή: EURO2DAY.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ