Απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) είναι από σήμερα ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ολοκληρώνοντας την 7μηνη εντατική παρακολούθηση μαθημάτων και καταγράφοντας την πρωτιά του πρώτου πολίτη που αποφοιτά από αυτήν την στρατιωτική σχολή.  

Κάνοντας το ρητό του Σόλωνα “γηράσκω αεί διδασκόμενος” κανόνα ζωής ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αποδεικνύει, πώς είναι ικανός να βάζει και να κατακτά στόχους.

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του, αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο αφού ολοκλήρωσε μια διαδικασία που του προσέφερε πλούσιες γνώσεις γεωπολιτικής – γεωστρατηγικής, διαχείρισης κρίσεων και ηγεσίας, γνώσεις ιδιαίτερα χρήσιμες όπως τις χαρακτηρίζει για την περαιτέρω άσκηση των καθηκόντων του. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 2016 και παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ολοκλήρωσε τη διατριβή του διδακτορικού του στη Διοικητική Επιστήμη της Σχολής Διοίκησης του Παρισιού (International School of Managment) (I.S.M), μετά από πολυετή παρακολούθηση μαθημάτων.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην επίσημη τελετή αποφοίτησης ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ (Ph.D of International Management). H πτυχιακή του εργασία είχε τίτλο “Change Management in Corporate IT & Decision Making Tools”.

Ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης εκτός από τον ανώτατο τίτλο του “διδάκτορος”, είναι κάτοχος επίσης, του πτυχίου επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών από την Αεροπορική Ακαδημία «FLIGHT SAFETY» των Η.Π.Α., του πτυχίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και του μεταπτυχιακού τίτλου (ΜASTER) στη Διοίκηση Αερομεταφορών από το Πανεπιστήμιο «CITY» του Λονδίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ