Μπορεί σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση να απέχουμε από τις εκλογές, ωστόσο ακόμα και φιλικά προς αυτήν μέσα ενημέρωσης πραγματοποιούν και δημοσιεύουν αναλυτικές πολιτικές δημοσκοπήσεις. Μία από αυτές, της online καθημερινής εφημερίδας Political δημοσιεύει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου έρευνα γνώμης όπου οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν για το έργο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ανά εκλογική περιφέρεια της Αττικής.

Συγκεκριμένα, το ερώτημα που τέθηκε ήταν:

Με ποιον βουλευτή της ΝΔ από την εκλογική σας περιφέρεια είστε πιο ικανοποιημένος/η από τη συμβολή του στην προώθηση λύσεων στα προβλήματα της περιοχής και τη συνολική παρουσία του;

Οι απαντήσεις έδωσαν ένα καθαρό προβάδισμα στον υπουργό Μάκη Βορίδη (30,8%), που αποτελεί άλλωστε και λόγω θεσμικής θέσης ένα από τα προβεβλημένα κυβερνητικά στελέχη. Ακολουθεί η “αθόρυβη” στη δημόσια εικόνα της αλλά ιδιαίτερα αγαπητή σε όλη την Αττική Γεωργία Μαρτίνου (18,4%) με τους Γιώργο Βλάχο και Βασίλη Οικονόμου να έπονται.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι δεν έγινε χωριστή έρευνα ανά εκλογική περιφέρεια. Τη δημοσκόπηση έκανε η εταιρεία Opinion Poll για την ηλεκτρονική εφημερίδα Political με μέγεθος δείγματος 1.500 νοικοκυριά κατά το διάστημα 1-5 Φεβρουαρίου 2021 στην περιφέρεια Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ