Άμεση αντίδραση του γενικού γραμματέα Γιώργου Μαυρωτά και του Προέδρου του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά Κωνσταντίνου Χαλιορή στο τιτίβισμα της Νικόλ Κυριακοπούλου για τις συνθήκες που επικρατούν στο προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ ευχήθηκε καλή χρονιά, ανάρτησε μια φωτογραφία με θερμόμετρο και έγραψε χαρακτηριστικά ¨ ο δρόμος για το Τόκυο περνάει από την Ανταρτική¨. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει να κάνει προπόνηση 8 ημέρες.

Ο γ.γ. Αθλητισμού επικοινώνησε άμεσα μαζί της και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για την κατάσταση στον χώρο. Έπειτα, σε συνεννόηση με τον νέο Πρόεδρο του κέντρου Κωνσταντίνο Χαλιορή δόθηκε λύση και μέσα σε 5 ημέρες έγινε η συντήρηση και η αποκατάσταση όλων των βλαβών στα κλιματιστικά των συγκειμένων προπονητηρίων ενώ ξεκίνησαν και οι εργασίες για τα 4 που βρίσκονται στον χώρο του ΣΕΓΑΣ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νέος Πρόεδρος δεν έχει κλείσει ούτε μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του ενώ και η αρμοδιότητα για τον Άγιο Κοσμά πέρασε στον Γιώργο Μαυρωτά , επίσημα στις 13 Ιανουαρίου. Σε κάθε περίπτωση, η νέα διοίκηση ξεκίνησε δυναμικά καθώς ήδη σε συνεννόηση με τον Δήμο Αλίμου συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν τις πρώτες εργασίες στις υποδομές και το πράσινο του Κέντρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ