Αντιασφυξιογόνες μάσκες στέλνει στα σύνορα ο Δήμος Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας σπεύδει να στηρίξει έμπρακτα τους Έλληνες αστυνομικούς στον Έβρο. Οι άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας “φυλάττουν Θερμοπύλες” αυτές τις ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Αναζητήσαμε από την πρώτη στιγμή τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να τους βοηθήσουμε και να τους ενισχύσουμε κι εμείς όπως μπορούμε. Πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει επάρκεια σε τρόφιμα και σε άλλα αγαθά τόσο στην Αστυνομία όσο και στις Ένοπλες Δυνάμεις, χάρη στην Πολιτεία, αλλά και στις γενναίες προσφορές των κατοίκων όλης της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον   βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη  ενημερώθηκε  ότι υπάρχει ανάγκη για περισσότερες αντιασφυξιογόνες μάσκες στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που επιχειρούν στα σύνορα. Αμέσως, 50 τέτοιες μάσκες που είχαμε στην αποθήκη μας (για τις ανάγκες των συνεργείων και της καθαριότητας) τις στέλνουμε σήμερα στα σύνορα, για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Θα είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση για να προσφέρουμε ό,τι είναι απαραίτητο και αν χρειαστεί θα απευθύνουμε και έκκληση στους συμπολίτες μας. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά που περιπολούν νυχθημερόν στον Έβρο για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς», τονίζει ο Γιώργος Παπανικολάου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ