Καλημέρα φίλοι μου!! Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα τελευταία 7 χρόνια, την ίδια μέρα στη Βουλή, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που μας αφηνει σε λιγες ωρες…
Μια χρονιά με μεγάλες  χαρές αλλά και δύσκολες στιγμές.Τα παιδιά μου, τα αστεράκια της ζωής μου, φωτίζουν το δρόμο μου και είναι το παν για μένα. Η Ελισάβετ μου, μέσα στις εκλογές, έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε μέσα στον πανικό και την ένταση των ημερών, να πετύχει και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα κάνοντας με περήφανη!
Οι συμπολίτες μου με τίμησαν με τη ψήφο τους και επανεκλέχτηκα βουλευτής στο Νότιο τομέα Αθήνας, σε ένα πραγματικά δύσκολο και ψυχοφθόρο αγώνα που τον έδωσα παρέα με φίλους. Και είμαι πραγματικά ευγνώμων ….
Σίγουρα έκανα λάθη και αν άθελα μου πλήγωσα κάποιους ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη.
Για εκείνους που θελημένα με πλήγωσαν, παίρνω ένα μεγάλο σφουγγάρι και τα σβήνω όλα.
Για να υποδεχθώ με την οικογένεια μου και τους φίλους μου τη νέα χρονιά με υγεία, αγάπη, σεβασμό, ταπεινότητα και με πολλά πολλά χαμόγελα!
Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να έχουμε μια καλή και ευλογημένη χρονιά!!! Με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή μας να συνεχίζουν δυναμικά το εργο τους για την ευημερία των πολιτών και της χώρας.!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ