Κατατέθηκε  και επίσημα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών το σύνολο των μελών του ψηφοδελτίου του συνδυασμού  “ ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ” με επικεφαλής τον Νίκο Τσιλίφη.

Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα 74 αξιόλογων ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν την τοπική κοινωνία και κάθε γειτονιά από την Δάφνη και τον Υμηττό ενώ μελετώντας το προφίλ των υποψηφίων είναι εμφανές ότι πρόκειται για ανθρώπους με αυτοδιοικητική εμπειρία, καταξιωμένοι επαγγελματικά, κοινωνικά και επιστημονικά, με ειλικρινή διάθεση να συμβάλλουν με τις ιδέες, τις γνώσεις, τον ενθουσιασμό τους στην κοινή προσπάθεια .

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Τσιλίφη μετά την υποβολή του ψηφοδελτίου είναι η εξής:

¨Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι χθες 31/8/2023 καταθέσαμε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών τους 74 υποψήφιους του συνδυασμού μας.

Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται, πέραν της δίκης μου υποψηφιότητας για το αξίωμα του Δημάρχου, από 32 γυναίκες και 41 άνδρες υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Στους άξιους αυτούς ανθρώπους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου διότι με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με τη συμμετοχή τους.

Στους φίλους που θέλησαν να ενταχθούν  στο ψηφοδέλτιό μας και που δυστυχώς δεν ήταν εφικτό, λόγω του ανώτατου ορίου των 74 ατόμων, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου και να τους διαβεβαιώσω πως είμαστε όλοι ισότιμοι είτε εντός είτε εκτός ψηφοδελτίου.

Σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους αλλά και στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους των άλλων συνδυασμών θα ήθελα να ευχηθώ καλό αγώνα προς όφελος της Πόλης μας και των Δημοτών μας.

Το σύνθημά μας είναι η δέσμευσή μας ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!¨

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ