Ανακοίνωση της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών Αγίου Δημητρίου, ΜΕΤΕΧΩ

Αυτή τη στιγμή βιώνουμε στη χώρα μας, αλλά και παγκόσμια, μία πρωτόγνωρη κατάσταση πανδημίας με άμεσες συνέπειες σε ζωτικής σημασίας τομείς της ζωής μας: την υγεία, την κοινωνικότητα, την οικονομία και την εργασία. Στην κρίσιμη αυτή ώρα οφείλουμε να επιδείξουμε ψυχραιμία, να τηρούμε αυστηρά τις οδηγίες των δημόσιων αρχών, αλλά επίσης να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η δημοτική παράταξη ΜΕΤΕΧΩ στηρίζει τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου Αγ. Δημητρίου για την υποστήριξη και ενημέρωση των δημοτών, καθώς και κάθε ενέργεια που γίνεται για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η έκτακτη κατάσταση.

Ως ΜΕΤΕΧΩ δηλώνουμε τη διαθεσιμότητα των μελών μας για συμμετοχή σε οργανωμένες πρωτοβουλίες του Δήμου μας με στόχο τη στήριξη του συνόλου των πολιτών και ιδιαιτέρως των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού του Δήμου.

Προτείνουμε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας να προσφέρει βοήθεια στους δημότες που θίγονται από τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης αυτής με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φάρμακα, που θα προέλθουν τόσο από προσφορά των συμπολιτών μας όσο και από τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Το αίτημα της αλληλεγγύης αποκτά νέο περιεχόμενο σε αυτή τη συγκυρία και για αυτό το λόγο η δομή αλληλεγγύης ΠΡΑΞΗ Αγ. Δημητρίου δίνει μαζί μας το παρών και συμμετέχει με τους εθελοντές της σε αυτή τη μάχη.

Το ΜΕΤΕΧΩ στηρίζει τον άοκνο αγώνα των εργαζομένων στις υπηρεσίες του Δήμου και ειδικά στους τομείς της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Επίσης, στηρίζει τους εργαζομένους στις τοπικές ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) του Δήμου μας για την διαρκή τους προσπάθεια προστασίας του αγαθού της ζωής αυτές τις ώρες. Στο Δήμο Αγ. Δημητρίου μπορούμε με κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη, υπευθυνότητα και ανθρωπισμό να αντιμετωπίσουμε τη σημερινή δύσκολη κατάσταση.

 Δεν αφήνουμε κανέναν και καμία μόνο του/μόνη της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ