Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Σπορ Αυτοκινήτων αναβιώνει το Σάββατο 30 Aπριλίου για 7η συνεχόμενη χρονιά την Ανάβαση Βούλας, το φημισμένο «Κρεμασμένο Λαγό».

Η Ανάβαση Βούλας 2022 είναι μία ήπια μορφή αγώνα για ιστορικά αυτοκίνητα & youngtimer, που σέβεται το περιβάλλον & τους κατοίκους της περιοχής και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν στη θρυλική διαδρομή του Κρεμασμένου Λαγού, σε τρείς κατηγορίες, Legends, Regularity & Touring. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έως 90 επιλεγμένα ιστορικά αυτοκίνητα & yountimer.

Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου 30/4 στις 17:00 από την πλατεία ‘Αλσους, στον Άγιο Νεκτάριο στο Πανόραμα Βούλας, όπου θα γίνει και η απονομή επάθλων.

Η κατηγορία Legends απευθύνεται σε αυτοκίνητα με μονομελή πληρώματα (μόνο οδηγός). Στις κατηγορίες Regularity & Touring Trophy συμμετέχουν οδηγοί & συνοδηγοί. Όλοι οι συμμετέχοντες θα εκτελέσουν την ανάβαση δύο φορές. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικό έπαθλο.

Μία ομάδα πρέπει να αποτελείται από 3 διαφορετικά πληρώματα, είτε της Regularity, είτε της Touring, είτε μικτά (Regularity & Touring). Η Ανάβαση Βούλας «Κρεμασμένος Λαγός 2022» διεξάγεται με τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπει το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Αίτηση Συμμετοχής, Ειδικός Κανονισμός & πληροφορίες σχετικά με τα παράβολα συμμετοχής, τις κατηγορίες & τα έπαθλα, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 7/4 Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής (πληροφορίες www.sisa.gr)

Τρίτη 26/4 Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 20:00 στα γραφεία του ΣΙΣΑ

 Παρασκευή 29/4 Παραλαβή υλικού εκδήλωσης από τα γραφεία του ΣΙΣΑ 17:00-20:00

Σάββατο 30/4 16:00 – 17:00 Συγκέντρωση στην πλατεία Άλσους στον Αγ. Νεκτάριο της Βούλας

17:00 – 18:30 1o Σκέλος Legends, Regularity, Touring

18:30 – 20:00 2o Σκέλος Legends, Regularity, Touring

20:30 Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων 21:00 Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων & απονομή επάθλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ