Ο προηγούμενος Διοικητής, νεοπροαχθείς σε Αντιστράτηγο και τοποθετηθείς ως διοικητής στο Δ’ Σώμα Στρατού στη Θράκη, Χαράλαμπος Λαλούσης παρέδωσε τη Διοίκηση της Σχολής στον μέχρι σήμερα Υποδιοικητή της και επίσης νεοπροαχθέντα Υποστράτηγο Δημήτριο Χούπη.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, στο λίκνο των αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, η επίσημη τελετή παραδόσεως-παραλαβής διοικητού με δύο ξεχωριστές «ιδιαιτερότητες» – θα λέγαμε εμείς – σπάνιες, που δεν συναντάς καθημερινώς!

Ο προηγούμενος Διοικητής, νεοπροαχθείς σε Αντιστράτηγο και τοποθετηθείς ως διοικητής στο Δ’ Σώμα Στρατού στη Θράκη, Χαράλαμπος Λαλούσης παρέδωσε τη Διοίκηση της Σχολής στον μέχρι σήμερα Υποδιοικητή της και επίσης νεοπροαχθέντα Υποστράτηγο Δημήτριο Χούπη, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού Αντιστρατήγου Αντωνίου Νομικού και φυσικά ενώπιον ολοκλήρου του Συντάγματος των Ευελπίδων!

Η σημερινή τελετή ως προελέχθη παρουσιάζει δύο σπάνιες «ιδιαιτερότητες».

Ο πρώην Υποδιοικητής και νέος Διοικητής της ΣΣΕ Υποστράτηγος Δ.Χούπης, ο οποίος προέρχεται από το Όπλο των Διαβιβάσεων, αλλά με μακρόχρονη προϋπηρεσία στις Ειδικές Δυνάμεις, είναι Αρχηγός της Τάξεως του 1987 της Σχολής! Σήμερα στην τελετή παρόντες ήταν και οι Διοικητές των άλλων παραγωγικών Σχολών των ΕΔ, εκ των οποίων ο νέος Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Δημήτριος Κατάρας ΠΝ είναι επίσης ο Αρχηγός της Τάξεως του 1987 της Σχολής! Ασφαλώς μία σπάνια συγκυρία δύο Αρχηγοί Τάξεων της ίδιας χρονιάς (1987) των δύο παλαιότερων παραγωγικών Σχολών των ΕΔ, της ΣΣΕ και της ΣΝΔ, να είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Διοικητές των Σχολών που ήταν Αρχηγοί!

Η δεύτερη, ακόμα πιο σπάνια πιστεύουμε συγκυρία από τη σημερινή τελετή, είναι ότι ο νέος Διοικητής της ΣΣΕ και ως ελέχθη Αρχηγός της Τάξεως ΣΣΕ-1987 είναι πατέρας του σημερινού Αρχηγού της Σχολής Ευέλπιδος IV Τάξεως Τάσου Χούπη, ο οποίος έχει ήδη λάβει τις πτέρυγες αλεξιπτωτιστού στατικού ιμάντος και…συνεχίζει! ΠΗΓΗ: newpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ