Η Αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης που απορρέει από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, ο οποίος δια της λογχευθείσης πλευράς Του επί του Τιμίου Σταυρού ζωογονεί με το Πανάγιο και Αίμα Του, κάθε άνθρωπο που μεταλαμβάνει σε κάθε Θεία Λειτουργία και μεταγγίζει την αληθινή Ζωή. Προέκταση της Θείας Οικονομίας  είναι η δική μας έμπρακτη εφαρμογή της αγάπης προς τον πλησίον. Δυστυχώς, όμως και εμείς οι Χριστιανοί που οφείλουμε να ομοιάσουμε με τον «Αιμοδότη» Χριστό μας, αδιαφορούμε και δεν δίνουμε ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας.

O Ιερός Ναός Κοίμησης Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου ( Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου) εδώ και χρόνια έχει ιδρύσει και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και κυρίως μαζική συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών, Τράπεζα Αίματος  με σκοπό την ενίσχυση της αιμοληψίας της τοπικής κοινωνίας καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι σημαντικές.

Στην προσπάθεια της αυτή καλεί όλους τους αιμοδότες, αλλά και όσους για πρώτη φορά θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια, να προσέλθουν το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020  ( 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως  Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου και να προσφέρουν αίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ