Άλιμος: O Ανδρέας Κονδύλης για την πρόκριση του Δήμου στους 3 φιναλίστ για το βραβείο στην Ευρωπαϊκής Ομάδας Κινητικότητας

Ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου πως ο Άλιμος είναι ανάμεσα στους 3 φιναλίστ δήμους για το βραβείο στην απονομή για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021».

Ο Δήμος Αλίμου προκρίθηκε ανάμεσα σε 3.184 δήμους απ όλη την Ευρώπη και 90 από την Ελλάδα.

Η τελετή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, έκανε σχετική ανάρτηση ώστε να εκφράσει το δικό του «ευχαριστώ»,

Η ανάρτηση:

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Μεγάλη διάκριση για τον Άλιμο αποτελεί η πρόκρισή του στους 3 φιναλίστ Δήμους, ανάμεσα σε 3.184 Δήμους από όλη την Ευρώπη και 90 Δήμους από όλη την Ελλάδα, για το Βραβείο της Ε.Ε. στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021”.

Η τελετή της απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου 2022 στις Βρυξέλλες, οπότε και θα γνωρίζουμε εάν ο Άλιμος ήρθε πρώτος, δεύτερος ή τρίτος ανάμεσα στις χιλιάδες πόλεις της κατηγορίας του.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους συνεργάτες μου, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και για αυτήν την διοργάνωση, ώστε να πρωτοτυπήσουμε, να κινήσουμε το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας και να διακριθούμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Θυμίζω ότι και πέρυσι είχαμε διακριθεί πανελλαδικά, αποσπώντας το δεύτερο βραβείο στην χώρα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Πράσινο Ταμείο, για τις προσπάθειες που κάνουμε, ώστε να προωθήσουμε την βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη μας.

Την Ελλάδα εκπροσωπεί επίσης επάξια και η πόλη του Ρεθύμνου, που επίσης διακρίθηκε και έφτασε και αυτή στους 3 φιναλίστ Δήμους στην κατηγορία της, με αποτέλεσμα να έχουμε 2 Ελληνικές πόλεις σε σύνολο 12 πόλεων που βραβεύονται από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θερμά συγχαρητήρια στον συνάδελφο Γιώργης Μαρινάκης και στην ομάδα του!

Συνεχίζουμε ακαταπόνητα τις προσπάθειές μας να γίνει ο Άλιμος πόλη-πρότυπο στην βιώσιμη κινητικότητα, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και φροντίδα για την υγεία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ