Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία» διοργανώνεται  χριστουγεννιάτικη βόλτα στο The Christmas Factory.

Το «The Christmas Factory» και η Επέλαση των Ξωτικών που αποτελεί το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης, επιστρέφει στην Αθήνα, για να δώσει ξεχωριστό αέρα στις γιορτές.

Για ακόμη μια χρονιά, ο Άι Βασίλης, η Κυρά – Βασίλαινα και τα πονηρά Ξωτικά τους ετοιμάζουν την ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, γεμάτη με παιχνίδια, λιχουδιές, παιδότοπους, δραστηριότητες αλλά και μια αγορά ιδανική για τα δώρα των Χριστουγέννων και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους! 

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την  Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 11:45 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Είσοδος και συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του πάρκου: 5€ (δωρεάν για παιδιά έως 3 ετών).

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 π.μ. – 18:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ