Κοινή δράση πραγματοποίησαν η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αλίμου και η ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Αλίμου προσφέροντας δωρεάν ποσότητας= τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου, αφού η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού έχει αυξήσει κατακόρυφα τις ανάγκες σε τρόφιμα. 

Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου και της ΟΝΝΕΔ Αλίμου με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μανώλη Μιχαλέτο, Δημοτικό Σύμβουλο Αλίμου και τον Άκη Πεζά , πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αλίμου, προσήλθε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα.Η δράση αυτή στηρίχθηκε αποκλειστικά από τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ΔΗΜΤΟ ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Αλίμου καθώς και φίλων που προσέφεραν για αυτό το σκοπό.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης της προσφοράς, παρόντες ήταν  οι υπάλληλοι της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, ο υπεύθυνος του Ενοριακού συσσιτίου Αγίου Νικολάου Αλίμου κ. Σακέτας και ο Αντιδήμαρχος Αλίμου κ. ΝίκοςΑλεξόπουλος.

Η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αλίμου έχει πραγματοποιήσει και άλλες φορές συλλογή και προσφορά τροφίμων, όπως ενός τόνου τροφίμων τα Χριστουγεννα του 2016 και του 2018 στις ενορίες του Αλίμου, οι προσφορές στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και των πυροπαθών στο Μάτι και τη Νέα Πέραμο καθώς και οι κατά καιρούς συνδρομές σε κεντρικές δράσεις αλληλεγγύης της παράταξης της Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ