Για ακόμα μία χρονιά, ο πεζόδρομος της παραλίας Αλίμου θα υποδεχθεί σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Πέρυσι, ενώ είχε ανακοινωθεί η διοργάνωση, η επιδημιολογική εικόνα της χώρας ανάγκασε τους διοργανωτές στην αναβολή της. Φέτος όμως, επιστρέφει δριμύτερη.

Τις δύο Κυριακές του Σεπτεμβρίου (12 &19) ο πεζόδρομος της παραλίας μας γεμίζει κλασικά κομμάτια και από τις 14:30 έως και 19:30 θα μπορούμε να τα απολαύσουμε. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

ΟΔήμος Αλίμου σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη διοργανώνει το δεύτερο ACCS, μεγαλύτερο και πιο πλούσιο από το πρώτο, με περισσότερα και σπανιότερα αυτοκίνητα και την κατηγορία Power Cars, με θηρία της αμερικάνικης βιομηχανίας. Θα «παρελάσουν» περίπου 150 αυτοκίνητα.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Την επόμενη Κυριακή, ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, διοργανώνει την πρώτη Alimos Classic Motorbike Sunday και τόσο οι φανατικοί του είδους, όσο και οι απλώς περίεργοι, θα βρεθούν κοντά σε πάνω από 100 δείγματα «μηχανών» μεγάλης ηλικίας αλλά και μεγάλου κυβισμού. Από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, όλο το φάσμα θα απλωθεί, μέσα σε rock’n’roll και classic rock, για 5 ώρες στον πεζόδρομο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ