Μεγάλη η ζήτηση από τους Αλιμιώτες για το νέο ημερολόγιο 2022 του Δήμου Αλίμου με αποτέλεσμα να εξαντληθεί σύντομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, το ημερολόγιο είχε βγει σε περιορισμένα αντίτυπα τα οποία εξαντλήθηκαν χθες.

Όμως, υπάρχει η δυνατότητα να το «κατεβάσετε» εντελώς δωρεάν καθώς ο τόμος περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ιστορίες για τον Άλιμο.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη
Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για το Ημερολόγιο 2022 που εξέδωσε ο Δήμος μας, με πλούσιο φωτογραφικό, πληροφοριακό και αρχειακό υλικό από την ιστορία του Αλίμου!

Τα αντίτυπα εξαντλήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα, λόγω της διαρκούς προσέλευσης πολιτών για να το πάρουν, γιαυτό και η δωρεάν διανομή θα ολοκληρωθεί σήμερα Τετάρτη 29/12/2021 στις 8 το βράδυ.

Επειδή ο τόμος περιλαμβάνει πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Άλιμο, όποιος δεν πρόλαβε να τον προμηθευτεί, μπορεί να τον κατεβάσει (και πάλι δωρεάν) από τον ακόλουθο σύνδεσμο στο site του Δήμου Αλίμου:

https://www.alimos.gov.gr/…/%CE%97%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE…

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την συγκινητική τους ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας αυτή, η οποία μας δεσμεύει για να την συνεχίσουμε και για την επόμενη, τρίτη κατά σειρά, χρονιά. Ήδη, μάλιστα, επεξεργαζόμαστε ενδιαφέρουσες και πολύ δημιουργικές ιδέες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ