Σε καθαρισμό του ρέματος Λαγκαδίων προχώρησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλίμου.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ανέφερε πως στην κοίτη και τις όχθες του ρέματος βρέθηκαν πολλά απορρίμματα, ογκώδη αντικείμενα, ξύλινες παλέτες, ακόμα και κομμάτια τσιμέντου.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζοντας την προσπάθεια της Δημοτικής μας Αρχής για ανάδειξη και προστασία των ρεμάτων της πόλης μας, προχωρήσαμε σε βαθύ και σχολαστικό καθαρισμό του ρέματος Λαγκαδίων (Αγ. Δημητρίου) με την ομάδα ‘ειδικών αποστολών’ της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Καθαρίσαμε με πολλή λεπτομέρεια τα πρανή, την κοίτη και τις όχθες του ρέματος, απομακρύνοντας κομμάτια τσιμέντο, ξύλινες παλέτες, αστικά απορρίμματα, ογκώδη αντικείμενα και κάθε είδους ρύπανση που διάφοροι ασυνείδητοι (για να μην πω ‘εγκληματίες’), είχανε πετάξει μέσα στο ρέμα.

Με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ας αναλογιστούμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για τη ζωή μας ένα φυσικό περιβάλλον καθαρό, βιώσιμο, ποιοτικό και ασφαλές, χωρίς σκουπίδια, ρύπανση, δηλητήρια κάθε μορφής.

Και ας προσπαθήσουμε όλοι να συμβάλουμε στην προστασία και τη φροντίδα της φύσης, που μας περιβάλλει και μας δίνει ζωή. Στην ουσία φροντίζουμε για την επιβίωσή μας, την ποιότητα της ζωής μας και για τις επόμενες γενιές μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ