Άλιμος: Η τελετή βράβευσης των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Βραβεύτηκαν τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 από το Δήμο Αλίμου οι εισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας που αποφοίτησαν από τα Λύκεια της Πόλης.
Την τελετή βράβευσης διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Αλίμου.
Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  κατά τον σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

«Θέλουμε να σας συγχαρούμε και να ανταμείψουμε την προσπάθειά σας. Αυτή να είναι μια νέα αρχή στο κεφάλαιο της ζωής σας και το ξεκίνημα μιας λαμπρής επιστημονικής και επαγγελματικής καριέρας. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Επιπλέον, σήμερα βραβεύουμε και τους διευθυντές των σχολείων σας που μετέδωσαν σε σας το ήθος και την Παιδεία.»


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ιωάννης Μαριόλης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε «Το φως υπάρχει και είναι τα παιδιά μας.» ενώ ευχήθηκε στους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες καλή σταδιοδρομία και ξεκίνησε την τελετή βράβευσης των εισαχθέντων και των διευθυντών των συνολικά έξι Λυκείων.

Στους Διευθυντές των έξι Λυκείων απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο, αγαλματίδιο κουκουβάγιας που συμβολίζει τη σοφία. Στους πρωτοετείς φοιτητές απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι με την υπογραφή του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ιωάννη Μαριόλη. Στους αριστούχους ο Δήμαρχος απένειμε ειδικό βραβείο με την κεφαλή του Θουκυδίδη. Ένα βιβλίο, δώρο γνωριμίας με την τοπική ιστορία του Αλίμου, έκδοσης του Δήμου με τις Πολιτιστικές Διαδρομές του Αλίμου της αρχαιολόγου Κωνσταντίνα Καζά μοιράστηκε σε όλους τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες.

Ο Δήμος Αλίμου προσέφερε για 17 τυχερούς επιτυχόντες από όλα τα Λύκεια, μετά από κλήρωση ανάμεσα στους παρόντες, ένα δωρεάν εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες για να επισκεφτούν το Ευρωκοινοβούλιο και να γνωρίσουν από κοντά τα Όργανα Διοίκησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η βράβευση των εισαχθέντων από το Δήμο Αλίμου,  με το συμβολισμό της κατάκτησης της γνώσης και της επιβράβευσης της προσπάθειας των παιδιών να γίνει θεσμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ