Στον ανοιχτό χώρο της πλατείας Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, και με όλους τους παρευρισκομένους να φορούν τις μάσκες τους, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης εγκαινίασε και παρέδωσε στο επιβατικό κοινό τα ολοκαίνουργια μίνι λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, που θα εξυπηρετούν το κοινό δωρεάν. Δύο γραμμές, η Γραμμή 10 και η Γραμμή 20, θα ενώνουν τις γειτονιές της πόλης μεταξύ τους και με το ΜΕΤΡΟ Αλίμου.


Ο Δήμαρχος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι χρειάστηκαν περισσότερα από δύο χρόνια επίμονης δουλειάς, εγκρίσεων, οργάνωσης, μέχρι και ειδική νομοθετική ρύθμιση για να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία και να είναι έτοιμη για λειτουργία η Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου. Τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ και ότι επιτέλους αποκτάνε συγκοινωνία περιοχές όπως ο παλαιός Άλιμος, κάτι που ήταν αίτημα των κατοίκων χρόνια τώρα. 

Παρόντες στα εγκαίνια της δημοτικής συγκοινωνίας ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέφανος Διαμαντής, οι αντιδήμαρχοι Αρτέμης Καραμολέγκος, Γιάννης Αντωνάκης, Γιώργος Μακαριγάκης καθώς και οι δ.σ. Κων. Φαλιέρος (εντεταλμένος δ.σ. για τη δημοτική συγκοινωνία), Ευάγγελος Ευαγγελίου, Χρήστος Γκιόλιας, Γιάννης Μαριόλης, Γιάννης Βέργης.

Παρών επίσης ήταν και πρώην δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ