Την Καθαρά Δευτέρα από τις 10:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊο στην παραλία Αλίμου.

Ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο πάρκινγκ της παραλίας και θα περιμένει όλους τους κατοίκους του Αλίμου που επιθυμούν να κάνουν το τεστ.

Στον χώρο θα υπάρχουν και υπάλληλοι του Δήμου Αλίμου που θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη η διαδικασία και χωρίς ταλαιπωρία για τους δημότες.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ COVID ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΙΜΟΥ

Την Καθαρά Δευτέρα το πρωί (10 πρωί – 3 απόγευμα) ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην παραλία του Αλίμου για να κάνει δωρεάν rapid test για covid σε πολίτες που θα προσέρχονται πεζοί.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα περιμένουν τους πολίτες στο πάρκινγκ της παραλίας μας (στη γωνία των λεωφόρων Ποσειδώνος & Καλαμακίου, δίπλα στην πεζογέφυρα).

Δικαίωμα να κάνουν το τεστ έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αλίμου, ηλικίας 10 ετών και άνω. Οι μόνες προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος το τεστ είναι:

  1. ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΠΕΖΟΣ, φορώντας βέβαια μάσκα.
  2. ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ: τον ΑΜΚΑ του, την ταυτότητά του και να δίνει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.

Για τη μετακίνησή μας για τεστ, στέλνουμε SMS με ΚΩΔΙΚΟ 1.

Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι του Δήμου Αλίμου για να βάζουν σε σειρά τους πολίτες και να διευκολύνουν τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται κοντά μας ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, φροντίζοντας για την υγεία μας.

Ευχαριστώ επίσης και τους συνεργάτες μου, Αντιδημάρχους και υπαλλήλους του Δήμου μας, που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για πρόληψη κι ενημέρωση των συμπολιτών μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ