Με την υπ’ αριθμ. 33/16.1.2020 απόφαση Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη ορίστηκε αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες τις Διεθνείς Σχέσεις του Δήμου, η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του, Γεωργία Παπά.

Στα καθήκοντά της μεταξύ άλλων είναι η μέριμνα για τις  Διεθνείς Σχέσεις του Δήμου Αλίμου και η επιμέλεια για την εκπροσώπηση του Δήμου στο εξωτερικό καθώς επίσης και η μέριμνα για την οργάνωση και ανάδειξη του ιστορικού αρχείου του Δήμου Αλίμου.

Η διάρκεια της θητείας της ορίζεται μέχρι και την 14η Σεπτεμβρίου 2020.

Να σημειωθεί ότι θα ασκεί τα καθήκοντά της αμισθί.

Με τον ορισμό της κ. Παπά ο Δήμος Αλίμου έχει πλέον συνολικά 7 Αντιδημάρχους.

Το βιογραφικό της νέας Αντιδημάρχου έχει ως εξής:

Γεννήθηκε στην Αρκαδία και στην ηλικία των έξι ετών μετανάστευσε με τη οικογένεια της στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Το 1986, μετακόμισε στην Ελλάδα με το σύζυγό της, Ατσαλόγλου Χρήστο, καθηγητή μαθηματικών. Ζει στον Άλιμο με τα τρία της παιδιά, την Δήμητρα , τον Θέμη και τον Νικόλα .

Είμαι μόνιμος κάτοικος Αλίμου τα τελευταία 33 χρόνια. Σ’αυτό το διάστημα δημιούργησε, με την βοήθεια άξιων συνεργατών, το  Κέντρο Ξένων Γλωσσών G. PAPAS, το οποίο διευθύνει τα τελευταία 30 έτη. Οι σπουδές της είναι στα Οικονομικά (Bachelor’s of Science –  Northeastern University) και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΒΑ – University of Illinois).

Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο εκπαιδευτικό έργο, το Κ. Ξ. Γ.  G. PAPAS έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των μαθητών και των γονέων σαν ένα πρότυπο σχολείο που ταυτίζεται με την ποιότητα και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και επιτυχίες στη ξενόγλωσση εκπαίδευση.  Τα τελευταία χρόνια είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιστοποιημένης Ποιότητας QLS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ