ΑΛΙΜΟΣ

O δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΑΛΙΜΟΣ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αλίμου, Μανώλης Μιχαλέτος, ανακοίνωσε και δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Αναλυτικά η δήλωση Μιχαλέτου έχει ως εξής:

¨Σήμερα το πρωί, κατέθεσα την ανεξαρτητοποίησή μου από μέλος της παράταξης ΆΛΙΜΟΣ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ με την οποία εκλέχθηκα στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και με αποκλειστικό γνώμονα ένα όραμα για μία νέα πορεία στα δημοτικά δρώμενα του χώρου από τον οποίο προέρχομαι, καθώς αίτημα των πολλών, όπως το αφουγκράζομαι από την τοπική κοινωνία είναι μία αντιπολίτευση πιο ευρείας αντίληψης με στόχο τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας, χωρίς περιττές αντιπαραθέσεις και με χαμηλούς τόνους όπως αρμόζει στη σύγχρονη εποχή. Για όσους με γνωρίζουν, δύσκολα θα καταφερόμουν εναντίον προσώπων.

Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, ενδεχομένως δενόμαστε και συναισθηματικά, παρόλα αυτά η πολιτική στόχευση δεν θα πρέπει να είναι άλλη από τη συσπείρωση των υγιών δυνάμεων – όχι στην κατεύθυνση της στείρας αντιπαράθεσης αλλά του υγιούς εποικοδομητικού διαλόγου για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής της πόλης μας.

Οι προβληματισμοί αυτοί είχαν εκτενώς εκτεθεί από την πλευρά μου και δεν έχουν προσωπική στόχευση ή ατομική ικανοποίηση αλλά την έναρξη μίας συζήτησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης και την επανασυσπείρωση του χώρου κάτω από το πρίσμα της σύνθεσης των απόψεων, της ανάδειξης νέων δυνάμεων στη βάση στέρεων αρχών και αξιών. Ελπίζω και εύχομαι η κίνηση αυτή να ερμηνευτεί ορθά, όπως περιγράφω πιο πάνω και χωρίς άλλες λογικές ή παράλογες ερμηνείες ή προεκτάσεις. Οι καιροί εξάλλου ου μενετοί.

Η κρίση στην υγεία και οι διάφορες απειλές που προβάλλουν στη χώρα μας θα όφειλαν να μας βρίσκουν ενωμένους μέσα στη διαφορετικότητά μας. Εξάλλου και εκ χαρακτήρος δεν εμπλέκομαι σε αντιπαραθέσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν, και τον επικεφαλής και τους συνυποψηφίους του συνδυασμού για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Η προσωπική μου, όμως, αντίληψη δεν με αφήνει στο να συνεχίσω να είμαι μέλος της δημοτικής παράταξης και να υποκρίνομαι απόλυτη ταύτιση και συμφωνία.

Σας ευχαριστώ και όσους διαβάσατε την παραπάνω (μικρή) δήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ