Ξεκινά από την 1η Ιουλίου η παράδοση της νέας Κάρτας Δημότη.

Οι κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί για όλους τους κάτοχους των παλαιών Καρτών και η διαδικασία έγινε αυτόματα.

Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου στο Cine Άλιμος από τις 09:00 έως τις 15:00.

Η ισχύς των παλιών Καρτών παρατείνεται έως και τις 10 Αυγούστου προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός για την παραλαβή των νέων.
Επιπλέον, οι νέες κάρτες από τη μία πλευρά αναγράφει τα στοιχεία μας και από την άλλη θα υπάρχουν έργα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου και έχουν θέμα τη θάλασσα.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ “ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ” 2020-2023
(δωρεάν είσοδος στην οργανωμένη Ακτή)

Ξεκινάει από την 1η Ιουλίου η παράδοση των νέων «Καρτών Δημότη» για τη δωρεάν είσοδο στην οργανωμένη Ακτή Αλίμου («Ακτή του Ήλιου»).

Η διαδικασία φέτος είναι ιδιαίτερα απλοποιημένη, καθώς οι νέες Κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί για όλους τους κατόχους παλαιών καρτών.

Οι νέες Κάρτες θα είναι πλέον “συλλεκτικές”, για δύο λόγους:

Πρώτον, γιατί είναι νέας ψηφιακής τεχνολογίας (RFID) και θα τις “επαναφορτίζουμε” κάθε 4 έτη, χωρίς να χρειάζεται να τις αλλάζουμε.

Δεύτερον, γιατί στην πίσω όψη της κάθε Κάρτα κρύβει μία μικρή ‘έκπληξη’, καθώς καθεμία απεικονίζει και ένα διαφορετικό έργο τέχνης από την Πινακοθήκη του Δήμου Αλίμου. Τα περισσότερα έργα είναι του μεγάλου νεοέλληνα ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου και έχουν θέμα τη θάλασσα.

  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2023:

– Οι νέες Κάρτες Δημότη διανέμονται από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Cine Alimos, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 9 πρωί έως 5 το απόγευμα.

– Οι νέες Κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί από τον Δήμο αυτομάτως και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης παραλαβής της νέας κάρτας και η παράδοση της παλιάς κάρτας.

  • ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

– Η ισχύς των παλαιών Καρτών (2015-2019), που σήμερα έχουν οι δημότες στην κατοχή τους, ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ μέχρι 10 Αυγούστου 2020 και θα μπαίνουμε με αυτήν στην Ακτή, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός κατά την παραλαβή της νέας κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gr) ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9850311 και 210 9850313.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ