Άλιμος: Αιμοδοσία του Δήμου το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαρτίου

Στις 11 και τις 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η νέα εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αλίμου.

Σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας, ο Δήμος Αλίμου περιμένει τους εθελοντές αιμοδότες την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, ώρες : 10.00 – 13.00, στο Α΄ ΚΑΠΗ Αλίμου (Λ. Καλαμακίου 72 και Ερεχθείου) και το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, ώρες : 10.00 – 13.00, στο Β΄ ΚΑΠΗ Αλίμου (Ελ. Βενιζέλου 17).

Για να προσέλθετε θα πρέπει να τηλεφωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 2109853468, ώρες : 08.30 – 15.00, μιλώντας με την κα Τοψή.

Για να δώσετε αίμα θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

Επίσης θα πρέπει να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ και την ημέρα της αιμοδοσίας να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωϊνό.

Όλοι οι αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο χώρο, θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν μάσκα και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Το Προσωπικό της Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους του Δήμου έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Η συμμετοχή σας κρίνεται εξαιρετικά σημαντική, λόγω της μεγάλης έλλειψης αίματος που υπάρχει αυτό το διάστημα και των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει με τις τρέχουσες συνθήκες.

Σχετικά με τα εμβόλια

Σημειώνεται ότι όσο αφορά στα εμβόλια, μετά από επικοινωνία που είχε το Ασκληπιείο Βούλας με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ( Ε.ΚΕ.Α.), τους ενημέρωσαν ότι εάν κάποιος αιμοδότης εμβολιασθεί είτε με την πρώτη, είτε με την δεύτερη και δεν του παρουσιασθεί κάποιο σύμπτωμα στο πρώτο εικοσιτετράωρο, μπορεί την επόμενη ημέρα να δώσει αίμα κανονικά.

Εάν όμως του παρουσιασθεί οποιοδήποτε σύμπτωμα, μπορεί να δώσει αίμα επτά ημέρες μετά το πέρας των συμπτωμάτων. Αυτό ισχύει για όλα τα εμβόλια.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2132163125 και 2132163610.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ