Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Αλίμου στην επικίνδυνη κατασκευή που τοποθετήθηκε στον κυματοθραύστη της πόλης, με στόχο την αποτροπή της πρόσβασης του κοινού.

Ήταν μια κατασκευή ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς το συρματόπλεγμα και οι λόγχες που προεξείχαν, σίγουρα θα προκαλούσαν ατυχήματα.    

Ο Ανδρέας Κονδύλης με ανακοίνωση του, ξεκαθάρισε πως ουδεμία σχέση έχει ο Δήμος με τη Μαρίνα Αλίμου, καθώς πλέον έχει περάσει στα χέρια επενδυτή και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση.

Το πρωί της Δευτέρας, συνεργεία του Δήμου αφαίρεσαν το επικίνδυνο συρματόπλεγμα και τις λόγχες από το σημείο, καθώς κρίθηκαν ιδιαίτερα επικίνδυνες για τους πολίτες.

Με νέα ανακοίνωση ο Ανδρέας Κονδύλης, αναφέρει πως ο Δήμος θα εξετάσει και την υπόλοιπη, προσωρινή περίφραση ώστε αν κριθεί αναγκαίο, να προβεί σε αντίστοιχες πράξεις.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρ’εα Κονδύλη, για το θέμα:

ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΛΟΓΧΕΣ”

«Σήμερα το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου αφαίρεσαν το επικίνδυνο και ακαλαίσθητο συρματόπλεγμα τύπου “ΝΑΤΟ” και έκοψαν και αφαίρεσαν τις επικίνδυνες λόγχες από τα κάγκελα, που πρόσφατα τοποθέτηση η διοίκηση της Μαρίνας Αλίμου στον χώρο της φωτογραφίας.

Η συγκεκριμένη περίφραξη ήταν εντελώς ακατάλληλη και επικίνδυνη για το σημείο αυτό, επιπλέον και εντελώς ακαλαίσθητη, καθώς θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Για τον ίδιο λόγο, επιφυλασσόμαστε να εξετάσουμε και την υπόλοιπη, προσωρινή περίφραξη, που η διοίκηση της Μαρίνας έχει τοποθετήσει περιμετρικά του ακινήτου.

Ο Δήμος μας είναι υπέρ των επενδύσεων και της ανάπτυξης, αυτή όμως πρέπει να σέβεται την αισθητική, την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών. Το επικίνδυνο αγκαθωτό συρματόπλεγμα, που θύμιζε στρατόπεδο, καθώς και οι μυτερές λόγχες στα κάγκελα, σίγουρα δεν ικανοποιούν αυτές τις προδιαγραφές.

Ο επενδυτής θα πρέπει να αντιληφθεί ότι έρχεται να επενδύσει σε μία περιοχή με ποιότητα ζωής και καλαισθησία, σε μια οργανωμένη κοινωνία με υψηλές προσδοκίες, και όχι σε μία εμπόλεμη ζώνη ή σε ένα ακατοίκητο, ερημικό τοπίο. Η Δημοτική Αρχή έχει εξαρχής συνδράμει εποικοδομητικά και δημιουργικά στις προσπάθειες που γίνονται για να αναβαθμιστεί και να οργανωθεί καλύτερα η Μαρίνα, ταυτόχρονα όμως απαιτεί σεβασμό στην πόλη και τις τοπικές αρχές, στην καλαισθησία και στο υψηλό επίπεδο ζωής που με κόπο καθημερινά διασφαλίζουμε στην πόλη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ