Οι Ακαδημίες του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου ξεκινούν και πάλι! Από την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα της πολιτείας, ο Σύλλογος περιμένει και πάλι τους νεαρούς αθλητές του για να ζήσουν τη μαγεία του αθλητισμού, τη μαγεία του στίβου.

Σε τρία διαφορετικά, ολιγομελή τμήματα, Κ8 για παιδιά 4-7 ετών, Κ10 για παιδιά 8-10 ετών και Κ14 για παιδιά 11-14, θα πραγματοποιούνται προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου.

Οι νεαροί αθλητές μέσα από ευχάριστες προπονήσεις και παιχνίδια θα γνωρίσουν τα αγωνίσματα του στίβου, θα τρέξουν, θα κάνουν άλματα και ρίψεις και θα γίνουν πιο γρήγοροι και δυνατοί!

Λίγα λόγια για τον ΟΦΚΑ

Ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου είναι ο πρώτος σύλλογος στίβου στον Άγιο Δημήτριο από το 1989. Όλα αυτά τα χρόνια έχει παράξει εκατοντάδες αθλητές και πρωταθλητές, ενώ χιλιάδες παιδιά έχουν περάσει από τις Ακαδημίες του!

Έχει στη δύναμη του ικανούς προπονητές, τόσο στις Ακαδημίες όσο και στα 4 αγωνιστικά τμήματα (Άλματα, Ταχύτητες, Ρίψεις, Αντοχή) όπου κάθε χρόνο πετυχαίνουν σπουδαίες διακρίσεις στις αγωνιστικές κατηγορίες. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι σταθερά στα 20 πρώτα σωματεία της χώρας και συνεχίζει!

Επικοινωνία – Νέες εγγραφές

Tηλ.: 6974583544 – 6933357999
E-mail: ofkaodysseas1989@gmail.com
facebook: ΟΦΚΑ Οδυσσέας
instagram: ofka_odysseas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ