Άγ. Δημήτριος : Η ΘΥΕΛΛΑ κόβει την πίτα της

Ο Αθλητικός Όμιλος  ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, κόβει την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Ασυρμάτου.

Η  Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ιδρύθηκε το 1966 και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο σημαντικά αθλητικά σωματεία όχι μόνο του Αγίου Δημητρίου αλλά και της Νότιας Αθήνας γενικότερα καθώς πάνω από 50 χρόνια προσφέρει στην νεολαία και τον αθλητισμό της περιοχής. 

Ο Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων όπου εθελοντικάόλοι μαζί μια οικογένεια , με πείρα και γνώση ο καθένας στο τομέα του , έχει σκοπό τη σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητικού ιδεώδες και του φίλαθλου πνεύματος στα παιδιά.

Στόχοςτης ομάδας είναι η διαρκής ανάπτυξη των ακαδημιών ώστε μέσα από αυτές να στελεχώνεται η ανδρική ομάδα και η προσφορά  υπηρεσιών  υψηλού επιπέδου αντάξιες των επαγγελματικών σωματείων προς τους αθλητές και τις οικογένειες τους. 

Το σωματείο αποτελείται:

•  από  τα τμήματα υποδομών όπου αυτή την στιγμή φιλοξενεί 240 αθλητές ηλικίας από 5-17 ετών και αγωνίζονται  στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου όλων των ηλικιακών  κατηγοριών ,όπου  συμμετέχουν ομάδες από όλο τον νομό Αττικής .

•  την αντρική ομάδα που συμμετέχει στην Β’ κατηγορία Ε.Π.Σ.Α. ΑΘΗΝΩΝ

•  Διπλωματούχους προπονητές με πείρα στο ποδόσφαιρο (πτυχίο ΤΕΦΑΑ, διπλώματα UEFA).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ